Welkom in onze theegroothandel-webwinkel

Goedenavond!
Het is weer drukdrukdruk in deze laatste maanden van het jaar! We zijn elke dag weer hard aan het werk om al uw last-minute bestellingen, waarvoor dank, tijdig de deur uit te krijgen. Sterkte nog even met de drukte ... straks weer lekker rustig balansen ;-)

We hebben overigens weer volop bloeiende thee uit China, er is net een grote nieuwe levering binnengekomen. En ook Moringa is weer binnen.

Met de citroenverbena en eucalyptus gaat het helaas minder voorspoedig, we zijn in afwachting van nieuwe oogst. Het is krapjes op de bio-kruidenmarkt, weinig aanbod, veel vraag. Een paar van onze eigen melanges zijn hierdoor ook niet of nauwelijks maak- en leverbaar, zoals Vrij Ademen en de Hammam-lijn.

O ja, voor een overzicht van de laatste nieuwe aanwinsten kijkt u hier.

We wensen u heel veel webwinkelplezier! Overigens, we staan altijd open voor suggesties ter verbetering van uw winkelgemak en/of uitbreiding van het assortiment. Heeft u er één (of meer), stuur dan even een mailtje!

Het TEAm van De Theefabriek

P.S. Deze theegroothandel-webwinkel is voor wederverkopers en grootverbruikers. Iedereen kan vrij rondkijken, maar alleen klanten met een account kunnen inloggen, hebben zicht op de groothandelsprijzen en kunnen eventueel bestellen. Bent u een nieuwe klant en/of bent u nieuw in deze webwinkel, dan kunt u hier een account aanmaken. Wij beoordelen uw aanvraag zo snel mogelijk. Na goedkeuring ontvangt u een email en wordt uw account geactiveerd. Bent u een consument, dan verwijzen we u graag naar onze theepostorder-webwinkel.

Categorieën
Thee
Theezetten
Thee serveren
Kandij en suiker
Thee verpakken

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
0 items
Copyright © 2018 De Theefabriek