Eerste Vorige Artikel 7 van 13
Categorie Matcha
Volgende Laatste

€ .....

Latte premix - Matcha (g/bio) - 1 kg
[G901]

Onze excuses, dit artikel is tijdelijk uitverkocht en kan op dit moment niet door u worden besteld!

Matcha Latte premix is een echt convenience product voor de horeca. Groene poederthee is in deze premix gemengd met rietsuiker en pectine. Rietsuiker zorgt uiteraard voor de doorgaans gewenste zoetigheid in Matcha Latte. Pectine geeft de latte wat meer lobbigheid voor een vollere mondbeleving.

Omdat de Matcha Latte Premix geen melkpoeder bevat en helemaal Vegan is, kan voor de diverse doelgroepen in de horeca naar behoefte worden gecombineerd met opgeschuimde melk, bijvoorbeeld uit de Lattiz, of met opgeschuimde havermelk, sojamelk of amandelmelk.

Voor het bereiden van één Matcha Latte gebruik je ongeveer 10 g van deze premix en 200 ml melk of plantaardige drink, dat is een kostprijs van ongeveer 75 cent cent voor de ingrediënten.

Thee - Latte Drinks zijn een zeer populair alternatief voor koffiemixdranken. Vooral in het Europese koffielandschap verwachten geavanceerde klanten regelmatig nieuws en innovaties. Thee latte mixdranken zijn dan ook bijzonder succesvol in de Europese foodservice. Matcha, de trendy fijngemalen Japanse groene thee, wordt niet alleen gedronken als pure drank. Verfijnd met melk of een plantaardige drank is het een heerlijk alternatief voor zowel nieuwkomers in het segment als ervaren Matcha-liefhebbers. Daarnaast is ook Chai Latte aantrekkelijk voor de Europese markten, met zijn buitengewone kruidige noten.

Ingrediënten: groene thee*, rietsuiker*, pectine*

   

* biologische productiemethode
   NL-BIO-01 Skal 13351

Datum thee-foto's: 07-09-2024

Kiezen of ...

Delen via E-Mail  Delen op Facebook  Delen op Twitter    
  • Beoordelingen
Categorieën
Thee
  op soort
    Witte thee
    Groene thee
    Oolong thee
    Zwarte thee
    Pu Erh thee
    Bloeiende thee
    Rooibos
    Kruiden
    Chai
    Specerijen
    Fruit
    Matcha
  op oorsprong
  op theema
Thee bewaren
Thee zetten
Kandij en suiker
Thee verpakken
ansichTkaarten

Ga naar ...

ouTleT-aanbiedingen
Wat is er nieuw?
0 items
Copyright © 2024 De Theefabriek