Marokkaanse Muntthee
Atay Benaanaa, oftewel Marokkaanse Munthee wordt gemaakt van groene Gunpowder thee, Nanamunt en suiker en volgens een vast ritueel bereid. Eerst wordt de Gunpowder ‘gewassen’ met gekookt water, vervolgens wordt de thee nogmaals opgeschonken en vers muntblad en suiker toegevoegd.
Gemak dient de mens, dus wij hebben alvast even wat voorwerk gedaan! We hebben een mooie, biologische Gunpowder gemengd met een heerlijke frisse, ietwat zoetige kruizemunt. Kokend water er op, suiker naar smaak toevoegen en genieten maar! Naast deze basis Atay Benaanaa ~ Marokkaanse Muntthee hebben we twee verrassende variaties samengesteld: Atay Hibisca en Atay Ras El Hanout.
Pagina(s) gevonden: 1
Artikel 1 - 3 (van 3 artikelen)
Pagina(s) gevonden: 1
Artikel 1 - 3 (van 3 artikelen)